Image Image Image Image Image

Kookworkshops

Koken in een Michelinsterrenkeuken?

Dat kan bij SH Food&Wine!

Op dinsdag en zondag kunt u in onze restaurantkeuken een kookclinic boeken. Heeft u een vaste kookclub of wilt u voor een speciale gelegenheid met een gezelschap een kookworkshop bij ons volgen? Dat kan!

Vaste kookclub of Custom kookworkshop – kookworkshops zijn te boeken vanaf 8 a 12 personen, afhankelijk van het soort workshop die u kiest. Wanneer u met minder personen wenst te komen houdt u dan rekening met een minimale besteding van € 750 voor een workshop.

Voor meer informatie of om u aan te melden neemt u gerust contact met ons op via koken@schultenhues.nl

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Vaste Kookclinic – 3 gerechten voorgerecht / hoofdgerecht / dessert
versie 1: 3 gerechten, tafelwater en koffie/thee € 55 p.p.
versie 2: met aperitief, huiswijn*, tafelwater en koffie/thee € 85 p.p.
versie 3: met aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee € 99 p.p.

Custom Kookworkshop – 3 gerechten voorgerecht / hoofdgerecht / dessert
versie 1: met aperitief, huiswijn*, tafelwater en koffie/thee € 75 p.p.
versie 2: met aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee € 99 p.p.

per extra gang – versie 1 € 10 p.p.
per extra gang – versie 2 € 17,50 p.p.

* uiteraard kan diegene die niet van wijn houdt ook kiezen voor bijvoorbeeld pils of frisdrank.

Custom Kookworkshops zijn te boeken vanaf 8 a 10 personen, afhankelijk van het soort workshop die u kiest. Wanneer u met minder personen wenst te komen houdt u dan rekening met een minimale besteding van € 750 voor een workshop.

Onze restaurantkeuken is beschikbaar voor het boeken van Custom Kookworkshops op maandag en dinsdag.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Koken

U wordt ingedeeld op een bepaalde “parti” (bijvoorbeeld voorgerechten, warme kant, desserts etc) en maakt daar de betreffende gerechten. Daarna gaat u gezellig aan tafel in het restaurant. Wanner uw gang aan de beurt is gaat u weer terug naar de keuken en maakt u de gerechten af. Uiteraard alles onder begeleiding van onze koks. U krijgt allen de volledige recepturen van alle gerechten die gekookt zijn mee naar huis.

Wij kunnen de kookworkshop naar uw wens invullen. Wilt u graag werken met bepaalde producten of technieken? Dan houden wij daar rekening mee.

Wijnen

U kunt, bij een Custom Kookworkshop, kiezen voor diverse wijnen bij de gerechten. Zo kunnen wij u huiswijnen schenken maar ook speciale arrangementswijnen passend bij de gerechten.

Voorafgaand aan de kookworkshop verdelen wij de taken. Ook maken wij een of meerdere personen binnen uw gezelschap de sommelier van de avond! Deze sommelier is verantwoordelijk voor het voorproeven 🙂 en het schenken van de diverse wijnen. U krijgt per wijn een wijnomschrijving om u te kunnen voorbereiden op uw uitleg van de wijnen aan tafel. De wijnomschrijvingen krijgt u allen mee naar huis.

Heeft u speciale wijnwensen? Dat vullen wij graag voor u in!

Speciale wensen

Wilt u zich graag specialiseren op een bepaald gebied? Dan kunnen wij een aangepaste invulling voor u maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een oester-workshop, een wild-workshop of een vis-workshop. Maar ook het koken binnen de kaders van een speciaal dieet is mogelijk. Denk hierbij aan zoutloos, lactose- of glutenvrij of bijvoorbeeld suikervrij.

Daarnaast kunnen wij op het gebied van dranken uw kookworkshop aanpassen. Denkt u bijvoorbeeld aan een kookworkshop met gerechten specifiek voor bij champagne, bepaalde wijnen, cocktails, port, sherry enzovoorts.

Wij maken graag een workshop voor u op maat!

Dieetwensen

Wanneer u van tevoren uw wensen op het gebied van dieeten of allergieën aan ons doorgeeft, dan houden wij daar tijdens de workshop rekening mee.