Image Image Image Image Image

Gezelschappen & Cateringen

Eat. Drink. Enjoy.

Bij ons of op lokatie

U kunt ook bij Schultenhues Peter Gast Gastrobar terecht met een groter gezelschap (tot ong. 80 personen) voor het verzorgen van bijvoorbeeld een ‘walking dinner’ voor uw bruiloftspartij, uw bedrijfsfeest of uw verjaardag.

Viert u uw feestje liever niet bij ons maar bij u thuis of op een prachtige externe lokatie? Dan komen wij graag naar u toe om de food&drinks daar voor u te verzorgen. (aantal personen onbeperkt en afhankelijk van de lokatie)

Bij Schultenhues Peter Gast Gastrobar

Indien u met een gezelschap bij ons wilt komen lunchen of dineren, houdt u er dan rekening mee dat wij het meubilair niet kunnen verplaatsen. Dit betekent dat wij geen andere tafelsetting kunnen maken dan de tafelsetting zoals deze normaal gesproken in ons restaurant is.

De tafelsetting voor gezelschappen is normaal gesproken als volgt:

  • 5 tm 7 personen nemen plaats aan een ronde tafel, in een ronde bank.
  • 8 tm 14 personen nemen plaats aan een lange tafel waarbij er 7 plaatsen zijn op een lange bank en 7 plaatsen zijn op een comfortabele stoel.
  • 14 tm 24 personen nemen plaats in het voorste gedeelte in ons restaurant welke eventueel iets kan worden afgeschermd door een in-between-gordijn. Dit geeft iets privacy. Het is echter geen afgesloten ruimte. De tafelsetting is zoals benoemd bij 5 tm 7 en 8 tm 14 personen.
  • vanaf 24 personen dient u het gehele restaurant af te huren. Dit gaat op basis van een minimale besteding. De tafelsetting is zoals deze normaal gesproken in ons restaurant is.

 

Menu en prijzen

Bij gezelschappen van meer dan 6 personen serveren wij uitsluitend een eensluidend menu. De menuprijzen zijn zoals gebruikelijk, deze vindt u op onze menukaart.

Voor het volledig reserveren van ons restaurant vragen wij een minimale besteding. Deze minimale besteding is op woensdag, donderdag en zondag vijfentwintighonderd euro en op vrijdag en zaterdag vijfduizend euro.

Boekingsvoorwaarden volgens uniforme voorwaarden horeca.

 

Informatie aanvragen?

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie via info@schultenhues.nl of telefonisch 0575 51 00 05. Wij staan u graag te woord.